diumenge, 14 de març del 2010

Ens iniciem


Començo aquest bloc amb il·lusió i amb la idea de compartir moments de vins i segurament alguna cosa de menjar, tot amb una mica de soul, ànima, alma, âme o ...

Primer de tot crec que m'hauria de presentar; soc la Carme, de Sant Quirze del Vallès, aficionada al vi i a al món que el rodeja doncs ja porto anys sent una venedora, apassionada, informada, catadora, lectora de vins i més. És a dir segurament com a molts de vosaltres que m'heu llegit o trobat. Amb això vull dir que no cal res més que interès, ganes, una mica de memòria olfactiva i cert vocabulari per poder gaudir àmpliament del vi i de tot el que el rodeja, i amics tot això s'aprèn.

La meva idea és anar-vos comentant d'una manera planera, cates, visites a bodegues, novetats, diades de tast, reunions del meu grup de tast, etc... i si a sobre m'ajudeu amb les vostres opinions o suggerències, estaré més que satisfeta.

Si mai voleu passar una bona estona, teniu interès en poder fer un curs de tast, ja sigui de nocions bàsiques, d'iniciació, temàtic (El Mediterrani, Rioja vs Ribera, Cava vs Champagne, vins i formatges, o d'altres que s'ens vagi acudint a vosaltres o a mi... ) no dubteu en posar-vos en contacte amb mi i quedarem d'alguna manera: a casa vostra o a un local.

Us espero aquí, davant la pantalla.


4 comentaris:

Joan Marrugat ha dit...

Per ara tot és començar, Carme...
Com que veig que vas a anar a l'Alt Empordà, et poso l'adreça d'un Celler molt nou -just té un any, com en Màrius- que han fundat a la vora de Mollet de Peralada (1 km), i a 2 km de casa meva, a Masarac.
Son uns nois i noies enòlegs que han encetat La Vinyeta, i hi estan posant molts pebrots.
En mig d'una vinya pròpia estan fent vins blancs i negres, amb una presentació acurada i amb tota la força dels joves professionals que han entès aquesta cosa màgica i onírica dels vins de casa, degustats i compartits.
Per ara no sé com els hi va la cosa comercial, però em consta que surten a fer mostres per tot Girona (fires, mercats, jornades) i que procuren mantenir un bon diàleg amb el mercat i els presumptes focus de negoci...

http://www.lavinyeta.es/lavinyeta.html

A veure si aquesta nova pàgina teva és un inici d'alguna cosa gran.
Ho espero.

Carme ha dit...

Quina casualitat, justament es que haviem de visitar-los a ells, perquè els vins són molt "xulos", però no ens podien atendre ja que tenien stand a alimentaria i anaven molt i molt liats.

No sabia que Masarac estava per allà.

Aixa ha dit...

Bona tarda, Carme,

A mi m'agradaria saber si hi ha un o un parell de vinets per cada dia, que no passin dels 4 o 5 euros, i que siguin decents.

Vinga, gràcies. I endavant amb la pàgina, que és molt interessant!!!

Aixa

Carme ha dit...

Aixa, està fet això !!!. Gràcies pels comentaris.